Termeni si conditii generale

____________________________

1. Proprietate

Invitatiicupoze.ro este proprietarul modelelor de invitatii prezentate pe acest site, inclusiv a modelelor modificate la cerere si a celor realizate la comanda gratuit sau pentru care nu au fost cumparate drepturile exclusive de catre client.

In calitate de proprietar al modelelor grafice, Invitatiicupoze.ro isi rezerva dreptul de a folosi in scopuri de promovare orice model de invitatie care a fost realizat gratuit.

2. Confidentialitatea datelor personale

Invitatiicupoze.ro va folosi datele personale ale clientilor exclusiv pentru realizarea/facturarea/expeditia comenzilor si nu va comunica nici unei terte persoane fizice sau juridice aceste informatii/date cu caracter personal.

3. Despre culori (avertisment)

Culorile afisate pe site pot diferi de cele reale in functie de calibrarea monitorului de pe care accesati situl. Va puteti convinge de acest lucru vizualizand in paralel situl de pe doua dispozitive diferite. Invitatiicupoze.ro foloseste monitoare calibrate profesional si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele diferente de nuante/culori datorate reglarii defectuase a monitoarelor dvs.

4. Abateri acceptate

  • Culorile tiparite pe diverse tipuri/texturi de carton pot diferi cu 10 pana la 30% ca nuanta fata de modelul vizualizat pe calculator, iar acest lucru este considerat abatere normala. Ca regula generala, aproape niciodata culorile de pe ecranul calculatorului nu vor corespunde 100% celor printate pe suport carton.
  • Suprapuneri si biguri (indoituri). Modelele noastre sunt realizate prin procedee preponderent manuale (cu exceptia printului) si din aceste motive sunt considerate normale abateri de 1-3 mm la suprapunerile fata-verso si la plierea invitatiilor datorate factorului uman.
  • Invitatiicupoze. ro face eforturi ca abaterile sa fie cat mai mici, insa dorim sa va informam corect asupra acestor aspecte.

5. Garantie

Daca se constata erori de tipar, te rugam sa ne contactezi in termen de 24 ore de la primirea produselor. Invitatiile vor fi retiparite pe cheltuiala noastra doar daca eroarea ne apartine, iar livrarea va fi gratuita. Retiparirea si expeditia datorate greselilor de dupa momentul trimiterii BUN DE TIPAR si care apartin clientului vor fi suportate integral de catre client.

6. Conditii retur

1) Returul produselor nepersonalizate se face conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, care prevede:
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”
“Art. 7 (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (..). ”
“Art. 8 În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator în conditiile art. 7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”
2) Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede:
“Art.10 – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor în care partile au convenit altfel: (..)

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *