Sfaturi utile

Cate invitatii sa comandam?

Faceti-va o lista cu persoanele si cuplurile pe care vreti sa le invitati la nunta sau la botez. Includeti in lista pe toti cei carora vreti sa le dati o invitatie, chiar daca despre unii stiti de la bun inceput ca nu vor veni. Cu rabdare si atentie. Lista asta va va ajuta si in alte etape ale organizarii evenimentului. Sfatul nostru este sa comandati cateva invitatii in plus (5-10, in functie de dimensiunea evenimentului), exista riscul sa fi uitat pe cineva in lista sau mai apar persoane suplimentare de invitat din partea parintilor/nasilor de care nu ati stiut. Daca veti ramane cu 5 invitatii nedate nu credem ca ar fi chiar o tragedie, dimpotriva, pastrati inca o amintire de eveniment! Insa puteti evita situatia neplacuta de a ramane fara o invitatie de oferit unei persoane de care ati uitat ori a aparut in plus fata de calculele voastre initiale.

Cine ne face pozele pentru invitatii?

Varianta cea mai buna este sa vi le faca fotograful contractat deja pentru eveniment in cadrul unei sedinte foto de logodna care se poate face si cu 3-4 luni inaintea nuntii. Bineinteles, vi le puteti face si voi singuri cu aparatura din dotare, va veti distra grozav! Fotografiile cele mai frumoase sunt cele care va plac voua ­čśë

Pozele trebuie sa fie de o anumita calitate?

Da. Preferabil sa nu fie facute cu telefonul sau downloadate de pe Facebook. Trebuie sa ne trimiteti pozele la o rezolutie de minim 4 megapixeli┬á(minim 2272×1704 pixeli) pentru rezultate bune. Faceti pozele la dimensiunea maxima pe care o suporta aparatul vostru si nu le micsorati! Iar in cazul in care vi le face un fotograf sa-i comunicati ca sunt pentru print, e foarte important. Evident, pozele trebuie sa fie clare si sa va reprezinte.

2 thoughts on “Sfaturi utile”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *