Plicuri pentru bani si meniuri

Pentru fiecare model de invitatie prezentat pe site executam, la cerere, si accesoriile necesare in ziua celebrarii evenimentului, respectiv plicurile pentru bani si meniurile.

Preturile acestor accesorii sunt de 1,8 lei bucata pentru plicul de bani și de 3 lei bucata pentru meniuri.

Comanda se poate realiza odată cu invitatiile sau, recomandat, cu cca 10 zile inainte de eveniment, moment in care aveti deja confirmarile si stiti exact de cate bucati aveti nevoie din fiecare.

Comenzile minime sunt de 25 plicuri pentru bani, respectiv de 10 meniuri.

Plicurile pentru bani oferite de InvitatiiCupoze.ro

Plicul pentru dar se poate realiza in ton cu invitatia (acelasi design), cu poza sau fara poza sau complet diferit, exclusiv la alegerea si indicatiile dvs. Plicurile nu sunt personalizate individual cu numele fiecarui invitat, insa putem asigura si acest serviciu pentru un cost suplimentar de 0,3 lei/bucata. Dimensiunile si modul de impaturire sunt prezentate mai jos:

(in curs de actualizare galerie foto)

Meniurile si numerele pentru masa oferite de InvitatiiCupoze.ro

Meniurile realizate de noi contin si numarul de masa pentru a evita aglomerarea acesteia cu cartoane suplimentare si, la fel ca in cazul plicurilor pentru bani, se pot realiza in ton cu invitatia (acelasi design), cu poza sau fara poza sau complet diferit, exclusiv la alegerea si indicatiile dvs. Meniurile noastre stau singure in picioare, au trei fete si, uzual, o fata contine partea de mancare, a doua fata bauturile si fata a treia numarul mesei, poza si nume miri sau bebelus, dupa caz. Dimensiunile si modul de impaturire sunt prezentate mai jos:

(in curs de actualizare galerie foto)

Exemple. Cateva plicuri de bani si meniuri executate in trecut

Exemplele prezentate mai jos sunt pur demonstrative, pentru orice invitatie aveti facuta la noi, modificata sau ca pe site, realizam 100% custom, exact cu ce design doriti, plicuri pentru bani si meniuri, cu pastrarea insa a formei si a dimensiunilor prezentate mai sus.