Mostre invitatii

Varianta 1 (GRATUIT) – „MOSTRA” ELECTRONICA – simulare grafica trimisa pe email.

Absolut toti clientii primesc pe email simularea grafica a invitatiei pentru a o vizualiza si aproba inainte de tiparire. Se pot aduce corecturi si modificari pana ce invitatia iese exact asa cum v-o doriti si intra la tipar numai dupa aprobarea dumneavoastra (BUN DE TIPAR)

Simularea grafica este gratuita pentru invitatia ce se va tipari, dar simularile pentru modele ce nu se vor tipari sunt contra cost. Mai multe informatii AICI

———————————————————-

Varianta 2 (CONTRA COST) – MOSTRA PERSONALIZATA TIPARITA

Pentru a va convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, Invitatiicupoze.ro va poate trimite o mostra personalizata cu fotografiile şi textul vostru, exact ca invitatia finala, in urmatoarele conditii:

  1. conditia cea mai importanta este ca dvs. sa lansati comanda in ziua primirii mostrei; un timp lung intre primirea mostrei si plasarea comenzii poate rezulta un produs final diferit fata de mostra datorita uzurii normale a masinii de tiparit (mici diferente de culori) sau a primirii unui alt lot de carton (se poate ca lotul de carton sa difere usor ca textura si aspect de la o comanda la alta)
  2. trimitem un singur model realizat conform cerinţelor dumneavoastră, cu toate modificările pe care le doriţi, model cu fotografiile si textul dvs, pe un tip de carton sau pe ambele, la o singura dimensiune;
  3. costurile de expeditie, ambalare si tiparire mostre vor fi suportate de către dvs;
  4. expediem mostrele doar prin curier Cargus cu plata ramburs;
  5. costul total este de 50 lei, din care 30 lei taxa grafica returnabila;
  6. taxă de grafica de 30 lei va fi scăzută din valoarea comenzii  ulterioare, fiind considerată avans;
  7. mostrele nu se expediaza in regim de urgenta, ne rezervam un termen de maxim 3 zile lucratoare pentru a le depune la Curier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *