GRATUIT! Design personalizat si unicat

Sa nu fiti dezamagiti daca nu va regasiti in modele prezentate de noi, gusturile voastre pot fi diferite, este ceva perfect normal! Cu siguranta putem realiza si pentru voi un model exact asa cum va doriti! Modelele de invitatii prezentate pe site sunt, de cele mai multe ori, doar puncte de plecare in realizarea invitatiei mult dorite.

—————————————————–

La noi designul de invitatie a fost, este si va fi intotdeauna gratuit!

  • Modelele standard de invitatii. Integrarea fotografiilor și a textului pe modelele prezentate pe site este gratuită!
  • Modificam modelele noastre! Tot gratuit: schimbăm culorile, adăugăm sau ștergem elemente grafice, putem schimba dimensiunea.
  • Facem modele 100% noi, tot gratuit! Daca doresti un model care nu este pe site-ul nostru, il facem, dar raportandu-ne la dimensiunile noastre si tipurile de carton pe care le folosim. Discutam si gasim impreuna o solutie!
  • Editarea de baza a fotografiilor primite, tot gratuit, daca este cazul: luminozitate, contrast, saturatie, transformari in alb-negru sau sepia.
  • Toate cele mentionate mai sus (personalizarea invitatiilor cu fotografiile si textul dvs, modificarile de design etc) nu afecteaza pretul final care este afisat pe site.

—————————————————–

NOTA:

Exista totusi unele lucruri care nu tin de designul invitatiei sau nu se regasesc in produsul final, iar acestea nu sunt gratuite, va rugam consultati sectiunea: SERVICII CONTRA COST.

2 thoughts on “GRATUIT! Design personalizat si unicat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *