Dimensiunile si preturile invitatiilor sezonul 2020

Absolut toate invitatiile prezentate pe site-ul invitatiicupoze.ro pot fi redimensionate GRATUIT si adaptate toate elementele grafice la oricare dintre cele 4 dimensiuni standard descrise detaliat mai jos sau la o alta dimensiune pe care o doriti dvs:

1. Dimensiunea D1 (recomandata, invitatie tip felicitare, impaturita in 2)

Acest format de invitatie se impatureste in doua parti egale, are forma dreptunghiulara tip felicitare, cu o singura indoitura, la mijloc si masoara cca 11×15,3 cm impaturita si 22×15,3 cm desfasurata. Optional, puteti comanda plicurile potrivite pentru aceasta invitatie: format standard international C6.

Preturile pentru invitatiile la dimensiunea D1 sunt, in functie de tipul de carton ales: 1,8 lei bucata pe cartonul standard sau 2,9 lei bucata pe cartonul special sidefat. Plicul nu este inclus in pret, este 100% optional. Consultati si sectiunea comenzi minime.

2. Dimensiunea D2 (la comanda, invitatie tip felicitare, impaturita in 2)

Acest format de invitatie se impatureste in doua parti egale, are forma dreptunghiulara tip felicitare, cu o singura indoitura, la mijloc si masoara cca 12,5×17,5 cm impaturita si 25×17,5 cm desfasurata. Optional, puteti comanda plicurile potrivite pentru aceasta invitatie: format standard international I8.

Preturile pentru invitatiile la dimensiunea D2 sunt, in functie de tipul de carton ales: 2,2 lei bucata pe cartonul standard sau 3,6 lei bucata pe cartonul special sidefat. Plicul nu este inclus in pret, este 100% optional. Consultati si sectiunea comenzi minime.

3. Dimensiunea D3 (recomandata, patrata, impaturita in 3)

Acest format de invitatie se impatureste in trei parti egale, are forma patrata inchisa, cu doua indoituri,  si masoara cca 12×12 cm impaturita, respectiv 12×36 cm desfasurata. Optional, puteti comanda plicurile potrivite pentru aceasta invitatie: format patrat mic standard international 13×13 cm.

Preturile pentru invitatiile la dimensiunea D3 sunt, in functie de tipul de carton ales: 3 lei bucata pe cartonul standard sau 4,5 lei bucata pe cartonul special sidefat. Plicul nu este inclus in pret, este 100% optional. Consultati si sectiunea comenzi minime.

4. Dimensiunea D4 (la comanda, patrata, tip felicitare, impaturita in 2) 

Acest format de invitatie se impatureste in doua parti egale, tip felicitare, are forma patrata inchisa, cu o indoitura la mijloc si masoara cca 14,5 cm×14,5 cm impaturita, respectiv 14,5 cm × 29 cm desfasurata. Optional, puteti comanda plicurile potrivite pentru aceasta invitatie: format patrat mare standard international 15,5 cm x 15,5 cm.

Preturile pentru invitatiile la dimensiunea D4 sunt, in functie de tipul de carton ales: 2,5 lei bucata pe cartonul standard sau 3,5 lei bucata pe cartonul special sidefat. Plicul nu este inclus in pret, este 100% optional. Consultati si sectiunea comenzi minime.

5. Dimensiuni 100% personalizate

Da, putem adapta orice invitatie de-a noastra la o dimensiune indicata de dvs, insa va atragem atentia asupra faptului ca, daca veti dori sa le oferiti in plicuri, nu veti gasi nici la noi si nici in comert unele care sa se potriveasca, deoarece toate plicurile respecta niste dimensiuni standard internationale: C6, I8, DL etc. Pretul pentru acest gen de invitatii se va calcula in functie de numarul de bucati dorit si de tipul de carton pentru care optati.