Despre noi

Suntem 3. Povestea noastra incepe prin anii 1999-2003. Eram studenti. Tineri, nelinistiti si fara prea multi bani de buzunar. Insa nu si fara dorinta de a cauta sa obtinem un venit in plus. Asa ca ne-am luat job-uri. Unul om bun la toate printr-un centru de copieri color, unul grafician la o agentie de publicitate micuta si altul ca fotograf de evenimente in weekend.

Si-ntr-o buna zi ne-am intalnit toti 3 la centrul de copieri color. Un cuplu de viitori tineri casatoriti a reusit sa ne aduca impreuna. Fotograful le-a facut pozele de logodna, iar graficianul o invitatie deosebita doar pentru ei. Au venit impreuna la centrul de copieri sa vada cum se poate face o astfel de invitatie.

Si din ziua aceea am colaborat foarte bine multi ani. Ani in care ne-am si imprietenit. Ani in care am crescut impreuna ca experienta. Cam 10 ani.

Si in 2013 lansam invitatiicupoze.ro ca mica afacere cu invitatii de nunta si de botez personalizate cu fotografiile protagonistilor principali, viitorii miri sau bebelusii mult asteptati.

Tot noi 3.

Lansarea oficiala a site-ului invitatiicupoze.ro a avut loc in cadrul celui mai mare targ de nunti din regiunea Moldovei – Targului de Nunti GHID MARIAJ din 8-10 februarie 2013, Iasi, Sala Polivalenta.

Si cateva fotografii de la targ: